Πεζοπορία

H πεζοπορία είναι μια φυσική δραστηριότητα που χρησιμοποιεί το περπάτημα ως μέσο, με σκοπό την ψυχαγωγία, την εκγύμναση και την βελτίωση της φυσικής κατάστασης του ανθρώπου. Πεζοπορία είναι η κίνηση στο βουνό και μέρη που γενικά χαρακτηρίζονται βατά (μονοπάτια κλπ). H πεζοπορία απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου, αφού αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους και ηπιότερους τρόπους άσκησης.

Το τμήμα πεζοπορίας του Αθλητικού Ομίλου  ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ  απευθύνεται σε όσους αγαπούν την πεζοπορία και την περιπλάνηση στη φύση.

Στόχος του τμήματος  είναι να συγκεντρώσει γύρω του, όλους εκείνους που έχουν κοινό πάθος με το περπάτημα και την περιπλάνηση, στο βουνό, στα ποτάμια, και ακόμη στις πόλεις και στις γνωστές και άγνωστες αρχαιότητες.

Μία μοναδική δραστηριότητα που οδηγεί σε νέους προορισμούς, χαρίζει υγεία και εγγυάται εικόνες μαγευτικής ομορφιάς που κάθε συμμετέχων θα χαράξει στη μνήμη ή στη φωτογραφική του μηχανή.

Η δραστηριότητα υλοποιείται όλες τις εποχές του χρόνου και μπορεί να είναι ολιγόωρη  ή πολυήμερη.

Για να λάβει κάποιος μέρος σε μία μονοήμερη ή πολυήμερη απλή πεζοπορία το μόνο που χρειάζεται είναι ψυχική και σωματική υγεία.

Για τις πιο απαιτητικές πεζοπορίες απαιτείται καλή φυσική κατάσταση.

Ηλικίες:10-65χρονών.

Consent Management Platform by Real Cookie Banner