Χορηγίες

Ο Αθλητικός Όμιλος ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ επιθυμεί τη συνεργασία με επιχειρήσεις και επαγγελματίες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες προβολής που τους παρέχει ο σύλλογος, τη σύνδεση τους με το σύλλογο και τους σχετιζόμενους με αυτόν (αθλητές, γονείς, μέλη κ.α.). Μία δυναμική παρέμβαση, σύμφωνα με το μέγεθος της εταιρίας, στην τοπική κοινωνία και το καταναλωτικό κοινό της Λαυρεωτικής και της ευρύτερης περιοχής.

Η φιλοσοφία είναι ότι ο Αθλητισμός αποτελεί την καλύτερη εξωσχολική απασχόληση για τα παιδιά. Το καλύτερο μέσο για κοινωνικοποίηση, διαπαιδαγώγηση, εκγύμναση των σωματικών, πνευματικών και ψυχικών δυνατοτήτων τους. Μπορεί και πρέπει να αποτελέσει απάντηση και διέξοδο, ειδικά σήμερα, απέναντι στην υποκινητικότητα και την παχυσαρκία, την απομόνωση και το ρατσισμό πάσης φύσης.

Ο στόχος μας είναι η ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ να είναι ένας όμιλος με κεντρικά χαρακτηριστικά το δέσιμο των μελών του, την αφοσίωση και την αλληλεγγύη. Ένα κοινωνικό χώρο δημιουργίας, όχι μόνο για τα παιδιά αλλά και για τους γονείς και τους φίλους.

Αναφορικά με την συνεργασία με την εταιρείας σας  επιθυμούμε μία μακροχρόνια σχέση, με αμοιβαία εμπιστοσύνη και οφέλη και για τις δύο πλευρές.

Ανάλογα με το μέγεθος της εταιρίας σας, τις ανάγκες σας και την κατηγορία συνεργασίας που επιθυμείτε  κάποια από αυτά που μπορούμε να κάνουμε για σας είναι τα παρακάτω:

  • Καταχώριση στο διαφημιστικό φυλλάδιο του ομίλου,
  • Διαφήμιση σε πανό,
  • Διαφήμιση φανέλας,
  • Εμφάνιση στα έγγραφα του ομίλου,
  • Αναφορά στο μηνιαίο ηλεκτρονικό newsletter του ομίλου,
  • Διαφήμιση στο ημερολόγιο του ομίλου
  • Διαφήμιση στην ιστοσελίδα του ομίλου
  • Φορολογικά πλεονεκτήματα

Είναι πολύ πιθανόν στο άκουσμα και μόνο του όρου χορηγία η αντίδραση να είναι κάθε άλλο από θετική. Κατανοούμε ότι είναι μία ιδιαίτερα δύσκολη εποχή για τους επαγγελματίες και για το χώρο του εμπορίου. Ωστόσο είναι μία εποχή όπου η επικοινωνία, τα δίκτυα των σχέσεων – γνωριμιών και κυρίως η αλληλεγγύη έχουν ιδιαίτερα μεγάλη σημασία.

Ο Αθλητικός Όμιλος ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ επιθυμεί να αποτελέσει ένα κοινωνικό πυρήνα συνεργασίας και αλληλεγγύης μέσα από τον οποίο θα προκύπτουν πολύπλευρα οφέλη για όλους όσους συμμετέχουν σε αυτόν.

Consent Management Platform by Real Cookie Banner